Múka Cícerová BIO bezlepková 450 g PROBIO
Cícerovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom mlyne. Jej prirodzenú bezlepkovosť ocenia celiatici, vysoký obsah bielkovín vegáni a vegetariáni. Chuťou pripomína oriešky či jedlé gaštany. Vyskúšali sme ju na pečenie pizze, slaných krekrov i sladkých perníkových bochníkov. Veľmi dobre chutí v bylinkových dipoch, v obľúbených jedlách hummus a falafel. Výborná je aj ako doplnok do chleba a ďalších druhov pečiva. A kto má rád rezne ako mäsové tak aj zeleninové, skúste ich v cícerovej múke obaliť, bez použitia vajec či ďalších prísad. Perfektne drží a pri vyprážaní nenasáva toľko tuku ako strúhanka.
A ako si ju pripravíte vy?
Zloženie: 100 % cícer BIO
Priemerné výživové údaje v 100 g:
Energia: 1297 kJ / 310 kcal
Tuky: 5,9 g, z toho nasýtené nemastné kyseliny: 1,1 g
Sacharidy: 44,3 g, z toho cukry: 2,3 g
Vláknina: 15,5 g
Bielkoviny: 18,5 g
Soľ: 0,009 g
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Hmotnosť: 450 g
Výrobca: PRO-BIO CZ
Poľnohospodárska produkcia: EU