Vločky špaldové BIO 250 g PROBIO
Sú vyrobené zo zrna pšenice špaldy, ktorá je výnimočná svojím zložením a zaujímavou orechovou chuťou.
Špalda je bohatá na bielkoviny, vitamíny a horčík, nezaťažuje tráviaci systém.
Pšenica špaldová je prastará predchodkyňa pšenice, s mnohými priaznivými účinkami na organizmus a výbornými výživovými vlastnosťami.
BIO špaldové vločky perfektne obohatia vaše domáce žemle, rožky, chlieb či dalamánky a vaše pečivo tak získa nový rozmer. Vmiešajte ich buď rovno do cesta, alebo nimi posypte povrch pečiva po vykysnutí. Perfektne doplnia vaše raňajky v podobe kaše, musli či granoly. Skvele vám zahustia polievku a využijete ich aj na prípravu placiek, fašírok či plniek.
Zloženie: 100 % špaldové vločky BIO
Alergény: Obsahuje lepok.
Priemerné výživové údaje v 100 g:
energia: 1510 kJ / 357 kcal
tuky: 2,9 g, z toho nasýtené nemastné kyseliny: 0,2 g
sacharidy: 64,2 g, z toho cukry: 1,7 g
vláknina: 9,4 g
bielkoviny: 13,9 g
soľ: 0,025 g
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Hmotnosť: 250 g
Výrobca: PRO-BIO CZ
Poľnohospodárska produkcia: EU