Káva zrnková Uganda 100 % Arabica BIO 250 g Simon Lévelt
Na úpätí vyhasnutej sopky Mount Elgon, blízko slávnych vodopádov SIPI Falls v regióne Bugis, pestujú drobní poľnohospodári túto mimoriadnu kávu Arabica z ekologického poľnohospodárstva vo východnej Ugande.
Exportná organizácia Kawacom spracováva zrelé kávové bobule šetrným ekologickým spôsobom. Kávové bobule sa perú v čistej horskej pramenitej vode a potom sa sušia na africkom slnku.
V káve sa harmonicky spájajú čerstvé citrusové plody, mandarínky a pomaranče s delikátnym bielym hroznom. Potešenie z tejto veľmi mimoriadnej kávy predĺži čistá, jasná dochuť a ocenia ju aj skutoční znalci.
Spoločnosť Simon Levelt sa podieľala nielen na stavbe závodu na spracovanie kávy, ale tiež na školiacom centre a kontrolnom stanovišti.
Káva je vhodná na prípravu filtrovanej kávy alebo French press, avšak poskytuje tiež veľmi dobré espresso.
Zloženie: 100 % zrnková káva Arabica z Ugandy v BIO kvalite
Hmotnosť: 250 g
Vypestované: Uganda
Krajina pôvodu: Holandsko