Špirály ryžové Fusilli Tricolore BIO 500 g Felicia
Výrobok vysokej kvality, ktorý spĺňa požiadavky na bezlepkovú výživu a súčasne zachováva charakteristické vlastnosti tradičných talianskych cestovín. V cestovinách FELICIA nie je použitá žiadna náhrada lepku, teda zemiakový škrob, xantanová alebo guarová guma. Sú vhodné pre zdravý životný štýl, bezlepkovú diétu, ale i pre ľudí, ktorí nemôžu alebo nekonzumujú vajíčka. BIO ryžové Fusilli Tricolore sú ľahko stráviteľné, nelepia sa a vynikajú delikátnou chuťou.
Talianska spoločnosť Molino Andriani je popredný svetový výrobca bezlepkových potravín vysokej kvality.
Návod na prípravu: Cestoviny vložte do osolenej, vriacej vody. 1 liter na 100 g cestovín. Občas jemne premiešajte, po uvarení sceďte a nechajte odkvapkať. Pridajte trochu oleja a premiešajte, aby sa cestoviny nelepili. Doba varenia 6 – 8 minút.
Neobsahuje: lepok, pšenicu, cukor, mlieko, vajcia, sóju.
Zloženie: ryžová múka BIO 96 %, paradajky BIO 2 %, špenát BIO 2 %.
Priemerné nutričné hodnoty v 100 g:
Energia: 1477 kJ / 348 kcal
Tuky: 1,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g
Bielkoviny: 7,2 g
Sacharidy: 77,0 g, z toho cukor: 0,3 g
Vláknina: 1,7 g
Sodík: < 0,01 g
Skladovanie: v suchu pri izbovej teplote.
Hmotnosť: 500 g
Krajina pôvodu: Taliansko