korpus:
2 šálky pekanových orechov
¾ šálky sušeného kokosu
½ čl škorice
½ limetky
¼ čl himalájskej soli
¾ šálky hrozienok
Všetko dáme do mixéra a mixujeme až kým sa nám nevytvorí hmota, ktorá dokáže držať tvar, cca 1,5 – 2 minúty. Hmotu dáme do formy a snažíme sa ju rozdeliť rovnomerne po celom povrchu. Rohy môžeme máličko vytiahnúť. Odložíme.
plnka:
150g čučorieky najepšie čerstvé (použil som sušené čo som doma našiel, samozrejme organické)
¼ šálky agáve
¾ sálky kokosového oleja
¾ šálky kešu
Všetky suroviny dáme do mixéra a vymixujeme úplne do hladka cca 3 minúty. Toto celé dáme na vopred pripravený korpus a tiež pekne roztiahneme.
Ak ostali čučoriedky (mne ostali) použijeme ich ako mini zdobenie…
Nech chutí