Čučoriedková Tortička

korpus:

2 šálky pekanových orechov

¾ šálky sušeného kokosu

½ čl škorice

½ limetky

¼ čl himalájskej soli

¾ šálky hrozienok

Všetko dáme do mixéra a mixujeme až kým sa nám nevytvorí hmota, ktorá dokáže držať tvar, cca 1,5 – 2 minúty. Hmotu dáme do formy a snažíme sa ju rozdeliť rovnomerne po celom povrchu. Rohy môžeme máličko vytiahnúť. Odložíme.

plnka:

150g čučorieky najepšie čerstvé (použil som sušené čo som doma našiel, samozrejme organické)

¼ šálky agáve

¾ sálky kokosového oleja

¾ šálky kešu

Všetky suroviny dáme do mixéra a vymixujeme úplne do hladka cca 3 minúty. Toto celé dáme na vopred pripravený korpus a tiež pekne roztiahneme.

Ak ostali čučoriedky (mne ostali) použijeme ich ako mini zdobenie…

Nech chutí